top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Sportovní nespravedlnost zavládla v zápase Juniorky s Kuželnou

03.04.2014

Starlet „B“ - Sport Bar Kuželna 2:4 (0:2)

V prvním kole jsme urvali 3 body, a to samé jsme chtěli uskutečnit i v tom druhém. Bohužel realita byla nakonec jiná.

Do zápasu jsme vstoupili o hodně aktivněji, než náš soupeř, ale nemohli jsme se střelecky prosadit. Naopak soupeř potrestal naše 2 individuální chyby a dostal se lehce do vedení 2:0. Do konce první půle jsme soupeře jasně přehrávali a měli mnoho střeleckých příležitostí, ovšem brankář soupeře měl velký den. Jeho zákroky byly místy až neuvěřitelné a udržel po první půli čisté konto. My tak museli zkusit zabrat ve druhé půli.

Ve druhé půli se jelo ve stejném tempu. Opět jsme začali aktivně, ale opět se po zbytečné chybě prosadil soupeř. Po té jsme zase převzali otěže zápasu. Akce střídala akci, střílelo se, jak za nároďák, ale branka byla zakletá, když už něco prošlo přes bloky obrany soupeře do brány, tak brankář čaroval. Nakonec se nám podařilo snížit, když se šťastně z přímého kopu trefil Lapeš O. Po té jsme opět soupeře mačkali, ale opět soupeř udeřil po šťastném odrazu při autu. Nám už se pak podařilo pouze snížit zásluhou Kahouna M. na konečných 4:2.

Zápas jsme určitě neodehráli špatně, bohužel nám chybělo to pověstné štěstí. To co pochytal jejich brankář a zblokovala obrana se jen tak nevidí. Nicméně v dalším zápase můžeme tuto ztrátu nahradit

Branky: Lapeš O., Kahoun
Sestava: Filsak, Lapeš O., Lapeš J., Matoušek, Kahoun, Paiskr, Buček, Záškoda, Drtina, Zamazal

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011