top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Ve futsalovém derby bylo produktivnější Palermo

05.12.2013

Ve 3. a 4. kole jsme narazili na nejtěžší soupeře v soutěži, kterými nebyl nikdo jiný, než Mrákotín a Palermo.
V minulých kolech se nám příliš nedařilo, a tak jsme si chtěli napravit reputaci a předvést hlavně slušný výkon, který by vedl k bodovému zisku.

Starlet – Palermo 1:3

V prvním zápase jsme se utkali s Palermem, které v předchozím zápase porazilo Mrákotín. Do zápasu jsme vstoupil velmi aktivně a soupeře přehrávali. Nakonec z toho byl i vedoucí branka pro náš tým. Vedení nám ale příliš dlouho nevydrželo, protože po špatně ubráněném rohu soupeř srovnal. To bylo z první půle vše. Do druhé půle jsme vstoupil velmi dobře, vypracovali jsme si solidní tlak, ale nebyli jsme schopni využít naše šance, což se ukázalo jako zlomový okamžik zápasu. Z naší šance se zrodil break, kterou Palermo z ojedinělé akce proměnilo a dostalo se do vedení. Konec zápasu už spíše z naší strany křeč. Nakonec Palermo vyhrálo 3:1, když poslední branku vstřelilo z 10m penalty.

Starlet – Mrákotín 6:2

Do druhého zápasu jsme vstoupili opět ve velkém stylu. Našeho neoblíbeného soupeře jsme začali hned od začátku přehrávat a hlavně se nám dařilo proměňovat vytvořené šance. Během první půle jsme si vypracovali solidní náskok, který jsme si v klidu udržovali. Jediným slabším okamžikem bylo posledních 5 minut první půle, kdy nás soupeř zatlačil, ale tlaku jsme odolali. Do druhé půli jsme ale opět nastoupil s větší aktivitou a soupeře do ničeho nepouštěli, sami naopak dávali branky, z nichž některé byly do časopisu hattrick. Nakonec jsme zápas v pohodě zvládli a připsali si velmi důležité 3 body, které nás trochu posunuli nahoru a napravili dojem z prvních kol.

Sestava: Toman, Lapeš, Bambula, Průcha A., Průcha K., Heřmánek, Přibyl, Mašek P. Kalný
Branky: Bambula, Lapeš, Přibyl 2x, Heřmánek 2, Mašek P.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011