top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým v derniére porazil Global a vystoupal na stříbrnou pozici!

26.11.2013

Starlet „A“ - Global 9:5 (4:3)

Tento zápas měl rozhodnout o tom, jestli se umístíme na bedně nebo zůstaneme na 4.pozici. Navíc se nám proti Globalu příliš nedaří, a tak se šlo do zápasu s velkým respektem i díky tomu, že Global hrál o bytí a nebytí v 1.lize.

Zápas jsme hráli až ve 20 hod. a z rozlosování bylo jasné, že budeme dopředu vědět co budeme muset zvládnout, abychom jsme se umístili co nejlépe. Výhra nás jasně posouvala na druhé místo a jiný výsledek nás nechal na 3.pozici.

Do samotného zápasu jsme vstoupili s větší aktivitou, než soupeř, ale nemohli jsme se prosadit. Nakonec se projevilo staré pravidlo „nedáš-dostaneš“, když jsme si z rohu vstřelili vlastní branku. Poté jsme opět zvýšili úsilí, které jsme korunovali dvěmi slepenými brankami, které nás dostal do vedení, které jsme pak už po celý zápas neztratili. Nakonec jsme první půli vyhráli 5:3.

Do druhé půle jsme nastoupili lehkovážně, když Global snížil na 5:4. Poté už jsme ale byli páni na hřišti. Po pohledných akcích jsme přidávali další branky a nakonec se výsledek vyšplhal na pohodlných 9:4. V závěru zápasu jsme si dovolili luxus, když jsme vyměnili brankáře Šebestu do pole za Paiskra. I přes velké šance nakonec Šebesta neskóroval, naopak Paiskr jednou kapituloval. To nás ale nemuselo mrzet, protože zápas jsme zvládli, jak jsme potřebovali a mohli jsme se tak radovat z druhého místa, což je pro nás velký úspěch, zvlášť v této vyrovnané soutěži, když nepočítáme Klasiky.

Branky: Dvořák 3, Průcha A. 2, Lapeš, Michálek, Kubala, Paiskr
Sestava: Šebesta, Kubala, Lapeš, Průcha A., Průcha K., Michálek, Dvořák, Paiskr

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011