top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým v druhém kole přejel Odbillu

02.09.2013

Starlet „A“ – www.Odbilla.cz „A“ 7:2 (4:1)

Naše Áčko šlo do dalšího zápasu s vědomím, že v minulém kole suverénně porazil těžký Armagedon a tuto výhru chtělo potvrdit i proti Odbille, která takovou kvalitu jako Armagedon nemá, ale dokáže nepříjemně potrápit.

První půle začala hodně zostra, Lapeš se nepozorovaně dostal za obranu soupeře a přesnou přihrávkou našel Dvořáka, který uklidil míč do prázdné branky a dostal nás do vedení. Poté jsme dále tlačili, ale brankově se neprosadili, a tak přišel trest, když se přímo z rohu trefil Körber a srovnal. Poté jsme znovu začali přebírat otěže zápasu a přidávat branky. Hned v zápětí se o to postaral opět Dvořák, který opět do prázdné branky uklidil geniální přihrávku Matouška. Další branku si připsal Žák, když ho rozehraný přímý kop trefil do zad a míč pak parádně zapadnul pod břevno. Poslední slovo v první půli si vzal Dvořák, který opět mířil přesně a zakončil tak svůj hattrick.

Ve druhé půli jsme začali opět útočně, ale nemohli jsme se dlouho prosadit. Toho soupeř využil snížil, když střelu útočícího hráče nešťastně mimo dosah gólmana tečoval Lapeš. To ale bylo ze soupeřovi strany vše. My jsme od té doby předváděli svůj kombinační fotbal, který byl nakonec okořeněn i brankami. Další branky vstřelili po pěkných akcích Bambula a Průcha A. Poslední branku v zápase si připsal Průcha, když nádherně prošel přes 2 hráče a po zemi kolem gólmana uzavřel skóre na konečných 7:2 v náš prospěch.

V zápase jsme byli jasně lepší a výhra je zcela zasloužená. Po dvou zápasech máma na svém kontě vstřelených 18 branek, což je určitě skvělá vizitka. Střelecky tým táhne hlavně Dvořák, který nasázel rovnou polovinu branek. Velký podíl na výsledcích mají i spolehlivé výkony gólmana Šebesty, který se stal velkou oporou a dává týmu potřebné sebevědomí do každého zápasu.

V dalším kole nás čeká rozjetá Pohárová středa, takže to vypadá na velmi vyrovnaný zápas dvou týmů, které mají velkou formu a navíc se proti nám představí náš bývalý hráč Kolman, který se v tomto kole poprvé trefil za našeho nadcházejícího soupeře.

Sestava: Šebesta, Lapeš, Bambula, Průcha A., Průcha K., Michálek, Matoušek, Žák, Dvořák, Matějíček

Branky: Dvořák 3, Průcha A. 2, Bambula, Žák

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011