top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka v úvodu zaváhala

28.08.2013

Starlet „B“ – 1:FC Ojoják 1:3 (1:1)

Ve své premiérové sezoně v 6. lize jsme nastoupili proti nepříjemnému soupeři 1.FC Ojoják. Bohužel premiérový zápas byl u nás ovlivněn absencemi. Z pracovních důvodů nemohli Paiskr, Škoda, Matějka a Stockinger. Dále chyběl Záškoda, který lezl v Gruzii po vrcholcích. Situace byla tak kritická, že do pole musel nastoupit gólman Filsak.

V první půli se hrál spíše bojovný zápas. Našim cílem bylo hlavně brzo neinkasovat a držet co nejdéle nerozhodný stav. To se vcelku dařilo, než se nám podařila špatná rozehrávka, které soupeř využil a ujal se vedení. Do první půle jsme ale stačili srovnal, když se z přímého kopu trefil Lapeš O. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, ale bylo otázkou času, kdy nám začnou docházet síly. To se nakonec projevilo a Ojoják se nám utrhnul do vedení 3:1. Poté jsme sice měli spoustu velkých šancí, ale naše koncovka byla komická, až tragická. Toto bylo teda ze zápasu vše, Ojoják vyhrál zaslouženě 3:1.

Ojoják nám dělal v zápase hlavně problém svojí tvrdou hrou, když jeho tým patří co se týče váhy do absolutní špičky soutěže. Naši lehkonozí hráči tak byli po zápase spíše pořádně pokopaní, než, že by se odehrával pohledný fotbal.

Příští středu si od malé kopané naše Béčko odpočine, protože se na hřišti v Rošického ulici bude opravovat hřiště.

Snad nám tato pauza pomůže do dalšího zápasu, kde nás čekají nepříjemní Klasici „B“.

Sestava: Hekrdla, Filsak, Kahoun, Švaříček, Lapeš O, Lapeš J., Drtina

Branka: Lapeš O.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011