top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka pouze remizovala s Esquadrou!

05.10.2012

Naše juniorka se ve čtvrtek opět představila v 7.lize, tentokrát proti Esquadře. Počasí tentokrát moc nepřálo, ale podzim už je tu, tak se moc pěkné počasí očekávat nedá. :)

Juniorka se před zápasem nacházela na 5. pozici, zatímco její soupeř se krčil na předposledním místě, a tak role favorita byla jasná.

Zápas začal lépe Starlet, když se hned v úvodu dostal do vedení, když se střelou mezi nohy prosadil Lapeš O. Poté se dlouho nic nedělo, až udeřil soupeř, když obránce hostů prostřelil vše co mu stálo v cestě. Do konce půle se Starlet už neprosadil, naopak soupeř využil klasické chyby Starletu, když nepokryl roh a trefil krásnou střelou „angličana“. Do konce první půle se ještě trefil Stockinger a srovnal na 2:2. To bylo v první půli vše.

Ve druhé půli se pokračovalo ve stejném duchu, akorát se jako první prosadil soupeř a dostal se do vedení 3:2, opět to bylo po klasické chybě Starletu, z autu hlavou dostat gól je naše silná stránka. :) Poté se Starlet pokoušel zápas alespoň srovnat, ale dlouho se nedařilo, protože Štokiho švagr v bráně předvedl parádní výkon a obrana hrála na hraně možností a spoustu střel zablokovala. Těsně před koncem se ke střele odhodlal Lapeš O., který s pomocí teče soupeře srovnal na konečných 3:3.

Starlet se tak stále drží na 5. pozici a dá se říct, že je definitivně zachráněn. Nicméně se ještě úplně nemusí vykašlat na boj o přední příčky.

Nicméně v následujících zápasech se ukáže pravá síla, když se utkáme s STS Chvojkovicema-Brod a Olds Želetava.

Zatím se ovšem dá probíhající sezona označit za úspěšnou.

/O.L./

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011