top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Ve druhém kole jsme po dlouhé době porazil Pekelnej Stroj

16.04.2018

Starlet „A“ – AC B2B Pekelnej Stroj „A“ 6:3 (5:1)

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti neoblíbenému soupeři, kterým byl Pekelnej Stroj. Proti tomuto soupeři se nám v poslední době příliš nedaří, a navíc jsme měli problémy se sestavou, kdy zranění a jiné povinnosti náš tým limitovali. Nakonec se ale sestava polepila a pomohl i brankář Kubica, který musel naskočit do pole.

V první půli jsme začali dobře. Ze zatažené obrany jsme čekali na chyby soupeře, které přicházely a mi je dokázaly trestat, ať už do prázdné branky nebo rychlými breaky. Do 17. minuty se trefil 3x Průcha, Paiskr a Pospíchal. Poté bohužel přišla komplikace, když se zranil Průcha a ze zápasu musel odstoupit. Soupeř nakonec korigoval výsledek do první půle, když snížil na 1:5.

Ve druhé půli jsme odolávali velkému tlaku, který Stroj díky své power play měl. Hlavně brankář Konrád nás neskutečně svou střelbou trápil. My měli sice několik šancí, ale Michálek a ani Lapeš nenavýšili vedení. Navíc soupeř ve 37. a 38. minutě snížil na 3:5 a bylo drama. Zápas jsme ale nakonec dobránili, a branku nedostali. Navíc ve 49. minutě se přes celé hřiště trefil Šmída, který přidal i několik velmi důležitých zákroků v bráně a velmi podržel.

Zápasový cíl se splnil, neztratili jsme bod a držíme se na 3. příčce. Ale v příštím zápase musíme vylepšit sestavu, aby nedošlo k problémů. Hrajeme s Ježky, což je soupeř, kterého bychom měli porazit a 3 body by nám přidaly další klid do sezony.

Branky: Průcha 3x, Paiskr, Pospíchal, Šmída

Sestava: Kubica D., Průcha A., Lapeš O., Michálek V., Pokorný R.,  Paiskr L., Pospíchal J., Šmída P.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011