top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" pouze remizoval s Maňanou

10.11.2016

Starlet „A“ – RC Maňana  3:3 (0:1)

V zápase proti Maňaně jsme očekávali jasné 3 body, ale Maňana se sešla v nejlepší sestavě od začátku sezony, a to nám trochu dělalo problém.

Už v první minutě jsme se dostali do skluzu, když se trefil Klusák a poslal Maňanu do vedení. My sami měli v první půli neskutečný počet šancí, ale co jsme dokázali nedat, to se jen tak nevidí. To bylo z první půle vše a my jí nakonec těsně prohráli.

Ve druhé půli jsme nezačali také moc dobře, když ve 26. minutě zvýšil Kučírek přes polovinu hřiště na 2:0. No a hůř bylo ve 32. minutě, když Klusák dostal trochu volného místa a bylo to hned 3:0. Poté jsme se konečně dokázali také prosadit, když se trefil Trojánek.  Za další 3 minuty už to bylo jen o branku, když se konečně trefil Příhoda, když byl důrazný ve vápně.  Poté jsme měli veliký tlak na bránu, ale naše střelecká potence v zápase byla opravdu tragická. Nakonec se nám podařilo alespoň srovnat, když ve 46. uspěl Mazel.

Bohužel jsme zápas nezvládli podle našich představ, ale co se dá dělat. Zápas jsme měli jasně pod kontrolou, ale naše střelecká potence byla hodně tristní. Naopak Maňana nám dala ze 4 střel 3 branky a bylo. Nicméně nám to v závěru až tak nezmění. V posledním kole musíme porazit Litrpůl, což nám zajistí minimálně druhé místo. Když by náhodou Sedmík prohrál s R.U.M., tak budeme první, ale v první řadě musíme nekompromisně vyhrát. Zakončit ligu bez porážky by byl taky solidní úspěch.

 

Branky: Mazel, Příhoda, Trojánek

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Příhoda M., Michálek V., Průcha A., Trojánek L., Mazel M., Pospíchal J. 

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011