top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet A zasloženě porazil Sedmík - Some Vysočinu

29.08.2016

Starlet „A“ – Sedmík – Some Jihlava 8:4 (3:2)

V prvním zápase nás čekal velmi silný soupeř, kterým byl úřadující mistr, Sedmík – Some Jihlava. Prvních 10 minut velmi vyrovnaných, oba celky si vypracovaly několik šancí, ale brankáři byli připraveni. První branka tak padla v 11. minutě, kdy Starlet provedl rychlý break, který ještě Pokorný nezakončil do prázdné branky, ale míč se odrazil k Lapešovi, který míč poslal nekompromisně pod břevno a zároveň i Starlet do vedení. Za 2 minuty to bylo pro Starlet ještě lepší, když se poprvé v zápase trefila nová akvizice Poul. Poté se hra trochu zklidnila. Sedmík sice více držel míč, ale nepůsobil příliš suverénním dojmem. Přesto se mu podařilo snížit Kavkou, který využil špatného střídání Starletu, obešel Kubicu a zakončil do prázdné. Ale za další 2 minuty Starlet vedl opět o 2 branky, když se nenápadnou střelou prosadil Příhoda, který nachytal Eliáše na švestkách. Poslední slovo měl v první půli Kučera, který snížil na konečných 3:2 po první půli. Druhá půle tak slibovala velmi zajímavou podívanou.

Druhou půli začal lépe Sedmík, když se ve 32. minutě prosadil Šuta a bylo poprvé v zápase vyrovnáno. Jenže vyrovnaný stav vydržel pouze 3 minuty, pak totiž Starlet zabral a vypracoval si důležitý náskok, když se mezi 35. – 37. minutou trefili Příhoda, Průcha a Poul. Po této smršti začal hrát Sedmík power play, Starlet se usadil před svým vápnem, ale velmi pozorně bránil a Sedmík se do šancí dostával velmi ztuha. Ve 42. minutě sice Sapola snížil po chybě v zadních řadách Starletu, ale v pokračující power play Starlet 2x udeřil Starlet 2x, když se trefil opět Poul a Průcha. Ve zbytku utkání si Starlet kontroloval vedení a dovolil si zahodit i neskutečné věci, které tu není třeba ani rozebírat.

Do sezony jsme tak vstoupili nejlepším možným způsobem, když jsme porazili úřadujícího mistra a zároveň předvedli i velmi týmový a kvalitní výkon, na kterém se dá stavět. Dá se říci, že ale výsledek není náhodou, protože se Sedmíkem jsme v řádné hrací době neprohráli 3 poslední zápasy.

V zápase se skvěle uvedla nová posila Poul, který si hned v prvním zápase proti nejsilnějšímu soupeři připsal hattrick a ukázal své možnosti.

Branky: Poul 3, Průcha 2, Příhoda 2, Lapeš

Sestava: Kubica, Lapeš, Poul, Průcha, Příhoda, Pokorný, Michálek

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011