top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Prohra Klasiky znamená komplikace

20.06.2016

Starlet „A“ – FK Klasici „A“  4:7 (3:3)

V zápase s Klasiky jsme potřebovali bodovat, abychom se drželi na dobré pozici v boji o medaile, ale Klasici nejsou vůbec jednoduchý soupeř, takže nás čekal velký boj.

Do zápasu jsme vstoupili lépe my, když už ve 4. minutě udeřil Průcha. Jenže vedení jsme si dlouho neužili, protože se dvakrát trefil za Klasiky Cipruš a rázem jsme prohrávali. No a za další minutu pro nás bylo hůře, když zvyšoval Göth na 3:1 pro Klasiky. Ovšem my jsme nebyli horší a brzy jsme snížili, když se trefil z dálky Kubica. No a za dalších 6 minut to bylo u nás opět veseleji, když srovnal Příhoda. Ve zbytku měly oba celky nějaké šance, ale už branka nepadla.

Ve druhé půli začal lépe soupeř, když ve 34. minutě skóroval Göth, jenže my jsme blesku rychle srovnali, když se bodlem trefil Lapeš. Jenže za dalších 5 minut jsme opět prohrávali, když jsme nepochopitelně špatně bránili standardku a bylo zle. Ve zbytku zápasu jsme se snažili skóre dohnat, ale všechny naše šance vyšli na prázdno. Naopak soupeř dal v závěru ještě 2 branky a pojistil si tak výhru 7:4.

V tomto zápase jsme nehráli špatně, ale bohužel jsme měli méně štěstí, než soupeř. Zápas byl jinak velmi vyrovnaný. V dalším zápase s Ježky musíme vyhrát, abychom udrželi šanci na medailové umístění.

Branky: Kubica, Příhoda, Průcha, Lapeš

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Průcha A., Křejčí M., Mareš M., Michálek V., Jurnečka L., Příhoda M.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011