top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet A poprvé prohrál a ztratil 2. příčku

19.05.2016

 Starlet A  -  Hranatá Koule  5:7 (1:3)

V 7. kole jsme nastoupili proti silnému soupeř, Hranaté Kouli. Po posunu na druhou pozici jsme byli velmi namlsáni a tuto příčku udržet. Do zápasu jsme nakonec postavili ještě novou posilu, kterou byl Lukáš Jurnečka.

Samotný zápas jsme začali aktivněji, než soupeř a už ve 4. minutě jsme vedli, když se trefil Průcha A. Jenže v 6. minutě jsme zaspali v defenzivě a bylo srovnáno. Soupeři se zápas podařilo otočit ve 12. minutě a rázem jsme byli pod tlakem. Šancí jsme si vypracovali dost, ale jejich proměňování v tomto zápase bylo opravdu tragické. Navíc jsme dělali hloupé chyby v obraně, které soupeř trestal. Další taková chyba přišla ve 20. minutě, kdy jsme nepokryli útočníka a bylo to 1:3. V poslední minutě jsme si vypracovali velké šance, když tu největší neproměnil Jurnečka.

Ve druhé půli jsme chtěli na soupeře vlítnout, ale opět jsme udělali dvě velké chyby a soupeř utekl na 4 branky.  Poté jsme snížili ve 29. minutě, kdy se poprvé za Starlet prosadil Jurnečka. Jenže ve 36. minutě soupeř opět udeřil a zase to nevypadalo dobře. Ve 38. minutě jsme opět snížili po trefě Příhody, ale za další minutu soupeř znovu odskočil. Ve 40. minutě přidal druhou branku Jurnečka, a když na něj ve 42. minutě navázal Lapeš, tak bylo znovu o co hrát. Ve zbytku utkání jsme soupeře přišpendlili k jeho vápnu, ale ten den nám opravdu nebylo souzeno a nakonec jsme prohráli 7:5. A připsali si první prohru v sezoně.

Shrnutí zápasu je naprosto jednoduché. Naše střelecká produktivita byla v zápase opravdu hrozná, nebyl problém dát o další 8 branek více, což by nám na 3 body v pohodě stačilo. Na druhou stranu je třeba říct, že jsme v obraně vyprodukovali velké množství úplně triviálních chyb a soupeř vše potrestal.

Do dalšího zápasu proti Klasikům musíme určité věci změnit. Hlavně se musíme naučit lépe bránit už z předních pozic, protože soupeř měl zbytečně moc možností z této hry.

Branky: Jurnečka L. 2, Lapeš, Příhoda, Průcha A.

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Jurnečka L., Trojánek L., Michálek V., Průcha A., Matějíček M., Pokorný R., Příhoda M.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011