top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Třetí zápas našemu Béčku vůbec nevyšel

14.04.2016

Starlet „B“ – Olds Želetava 2:12 (0:5)

Sestava: Jan Filsak, Ondřej Lapeš, Filip Novák, Lukáš Paiskr, Marek Pešák, David Votava, Tomáš Zamazal, David Záškoda

Branky:  Lapeš O. 2x

Ve třetím zápase se v dresu Starletu objevila další nová tvář, Filip Novák.

Po zhlédnutí počtu hráčů soupeře jsme doufali v poklidný průběh zápasu. Jenže tento předpoklad se ukázal být velmi mylným. Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně a po nedůrazu při bránění soupeřů prohrávali 0:1. Zlomovým okamžikem tohoto utkání se pak stala 13. minuta, kdy po špatné rozehrávce nezbývalo brankáři Starletu Filsakovi téměř nic jiného, než zatáhnout za záchrannou brzdu při akci soupeře, za kterou bohužel viděl od rozhodčího červenou kartu, a utkání pro něj předčasně skončilo.

Do branky se místo něj postavil Votava, který dělal, co mohl, avšak kvůli oslabené obraně Starletu musel sahat pro míč do branky hned čtyřikrát do konce první půle. Navíc se při jednom ze zákroků zranil a do brány tak musel opět někdo jiný. Tentokrát si Černého Petra vytáhl Marek Pešák.

Hlavním úkolem Starletu ve druhé půli bylo dostat co nejméně branek a pokusit se alespoň nějakou vstřelit. První cíl se bohužel příliš splnit nepodařilo, neboť do konce utkání inkasoval Starlet jěště 7krát. A tak i když se Lapešovi podařilo skórovat nejprve ze standartní situace a poté i pěknou střelou do růžku soupeřovi branky, nezbývalo hráčům nic jiného, než se vyrovnat s vysokou porážkou.

Doufejme, že se Starlet do příštího zápasu oklepe a předvede opět dobrý výsledek. Bude to však mít velmi těžké, jelikož Votava rozšíří marodku, na které je od minulého zápasu Kahoun, a gólman Filsak si kvůli červené kartě z dnešního zápasu minimálně příští týden také nezahraje.

Honza Filsak

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011