top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Pohárovka byla v duelu produktivnější

16.09.2014

Starlet „A“ - Pohárová středa 2:6 (0:3)

Po dvou remízových kolech jsme narazili na běhavou Pohárovou, která značně omladila, takže nás nečekalo nic jednoduchého.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a začali svého soupeře přehrávat a vytvářet si šance. Bohužel jak už to v posledních letech bývá, tak nás hodně zrazovala koncovka. No a pravidlo „nedáš dostaneš“ stále funguje, takže Pohárovka ze svého prvního náznaku šance skórovala a dostala se do vedení. Takto pokračoval celý poločas, soupeře jsme přehrávali, ale branky dával pouze soupeř. Nakonec jsme první půli prohráli 3:0.

Ve druhé půli jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale příliš se nám nedařilo v závěrečné fázi. Nakonec se nám ale přeci jen povedlo skórovat, když po faulu na Adama Průchu proměnil penaltu Lapeš. Bohužel za další minutu už to bylo zase o 3 branky, když jsme nepokryli obyčejný roh. To nás zlomilo a od té doby už to byla z naší strany jen křeč. Pohárovka si zápas hlídala a přidávala velmi snadné branky, bohužel náš brankář neměl zrovna svůj den a poslední 2 branky jdou trochu na jeho vrub, to jsme už prohrávali 6:1. Poslední branka v zápase padla do branky Pohárovou, když svým důrazem snížil Cejpek a uzavřel skóre na konečných 6:2.

Opět jsme odehráli velmi kvalitní zápas, ale bohužel nám chybí kvalitnější zakončení. Tento zápas jsme mohli v pohodě vyhrát, ale zakončení je opravdu katastrofální.

V příštím zápase se střetneme s www.Odbilla.cz „A“ a musíme bezpodmínečně vyhrát!!

Branky: Lapeš, Cejpek
Sestava: Měrtl, Lapeš, Paiskr, Průcha K., Průcha A., Michálek, Matoušek, Dvořák, Cejpek, Kubala

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011