top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Junirka zvládla těžký zápas a posunula se na první místo

29.05.2014

Starlet „B“ - Gaseco 2:1 (2:0)

V dalším zápase jsme nastoupili proti nebezpečnému Gasecu a zároveň jsme chtěli zůstat na vítězné vlně, abychom si pojistili umístění do 3. místa.

Samotný zápas jsme začali aktivněji, soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu, ale nějakou vážnější šanci jsme si nebyli schopni vypracovat. Nějaké náznaky tam sice byly, ale zůstaly nevyužity. Nakonec jsme se ale prosadili, když Lapeš O. napřáhl 2m za půlkou a překvapil brankáře soupeře. To nás trochu uklidnilo a dál pokračovali v převaze. Soupeř taky hrozil, šance měl, ale všechny jeho pokusy zlikvidoval dobře chytající Filsak. Nakonec jsme se stihli do konce první půle ještě jedno prosadit, když se Lapeš O. znovu dostal ke střele a poslal opět míč za záda brankáře hostí.

Ve druhé půli se hrálo podle našich not, ale nebyli jsme se schopni prosadit i z těch nejvyloženějších šancí. Soupeř se tlačil více dopředu, ale opět narážel na fungující defenzivu nebo výborného Filsaka. Zlomový okamžik přišel 4 minuty před koncem, kdy Matoušek netrefil prázdnou bránu a v zápětí po chybné rozehrávce soupeř proměnil nabídnutou šanci a snížil na 2:1, čímž zbytek zápasu slušně zdramatizoval. Soupeř si vypracoval nějaké náznaky šancí, ale do vyložené šance se nedostal. Poslední minutu jsme už odehráli zkušeně, když jsme soupeři už míč moc nepůjčovali a došli si pro těsnou výhru 2:1.

Těžký zápas s nepříjemným soupeřem jsme nakonec těsně, ale zároveň s přehledem vyhráli a navíc díky zaváhání Juniors jsme se posunuli na první pozici tabulky, což je nejvyšší postavení Starletu „B“ v jeho nedlouhé historii, což je určitě super počin. V dalším kole se utkáme s Juniors, kde se bude hrát o velmi důležité body, kde se hodně napoví o konečné podobě tabulky. Bohužel našemu týmu budou chybět Lapeš O., Filsak a Křivan, kteří jedou na koncert nesmrtelné skupiny Lucie, takže bude na ostatních v týmu, aby potvrdili postavení v tabulce.

Branky: Lapeš O. 2
Sestava: Filsak, Lapeš O., Lapeš J., Křivan, Švaříček, Záškoda, Paiskr, Buček, Matoušek, Kahoun

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011