top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Prachárna přehrála A-tým svoji produktivitou...

13.05.2014

Starlet „A“ - Some Vysočina Prachárna „A“ 4:7 (2:5)

V dalším zápase jsme se utkali s nepříjemným soupeřem, kterým nebyl nikdo jiný, než Prachárna. Před zápasem jsme měly oba stejný počet bodů a případná výhra by jednomu týmu hodně pomohla k záchraně.
Před zápasem byly dvě změny v sestavě, když si premiéru za Starlet odbyla nová akvizice Jirka Cejpek, který hraje velkou kopanou za Kouty a nemohl nastoupit Roman Dvořák, který má ruku v sádře z minulého kola.

Samotný zápas začal ve velkém tempu, oba týmy se snažily spíše útočit, ale tato činnost se dařila spíše Prachárně, která si brzy vypracovala tříbrankový náskok, který si pak hlídala po celý zápas. My si taky vypracovali spoustu šancí, ale naše koncovka byla mizerná. Nakonec jsme první půli prohráli 5:2.

Ve druhé půli jsme předváděli zlepšený výkon se snahou snížit utkání a zdramatizovat ho. Toto se nám nakonec nepodařilo, protože na každou naší branku Prachárna našla vždy odpověď a neumožnila nám se více přiblížit. Bohužel jsme v zápase nebyly horší, ale naše produktivita v této sezoně je opravdu tragická.

V příštím kole nás čeká pohárová středa, což taky nebude žádná procházka, ale v této vyrovnané soutěži je možné vše. Jediné, co nás ale požene tabulkou nahoru, je proměňování šancí, kterých si za zápas vypracujeme mnoho.

Branky: Lapeš, Krejčí, Matoušek, Cejpek
Sestava: Lapeš, Měrtl, Matoušek, Michálek, Matějíček, Cejpek, Paiskr, Krejčí, Kubala

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011