top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka si vyšlápla na lídra tabulky

17.04.2014

Starlet „B“ - Old Boys 3:1 (1:0)

Po minulém smolném zápase jsme nastoupil proti tradičnímu soupeři, kterým nebyli nikdo jiný, než Old Boys. Ti byli v tabulce na prvním místě, a tak nás nečekalo nic jednoduchého.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hráli o něco lépe, než soupeř, ale na branku jsme museli čekat docela dlouho. Po několika náznacích šancí se ujala až gólová dorážka Tomáše Zamazala. Do konce první půle jsme ještě nějaké náznaky branky měli, ale zůstalo jen u nich. Honza Filsak měl v bráně svůj den a zůstal také neprůstřelný.

Ve druhé půli jsme do zápasu vstoupili také dobře, hned po pár minutách se trefila „inkvizice“ z Prahy, Marek Stockinger, který parádně holení poslal míč k tyči. Po té jsme měli další šance, ale na další trefu jsme si museli ještě počkat. Naši dobře hrající obranu překvapil soupeř jedinkrát, když nepovedená střela trefila protihráče do kolena a od něj se míč odrazil za bezmocného Filsaka. Po té přišel zlomový okamžik zápasu, když se z rohu po pěkně souhře trefil nečekaně Lukáš Paiskr, který neskutečně přesně nastavil forhand pravačky, od které se míč odrazil přesně pod klacek.
Připsali jsme si tak velmi cenné 3 body, které nás zase posunuli blíže přední části tabulky a hlavně už nám nechybí moc bodů k jistotě záchrany. Nutno říci, že tým podal kvalitní a disciplinovaný výkon, když se nás sešlo 10 a střídání probíhalo podle plánu, což bylo na hře pak znát.

Branky: Zamazal, Stockinger, Paiskr
Sestava: Filsak, Lapeš O., Matoušek, Paiskr, Kahoun, Křivan, Drtina, Švaříček, Záškoda, Stockinger, Paiskr

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011