top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Futsalistům se dařilo střelecky i herně, z Třeště přivezli plný počet bodů!

15.12.2013

Starlet Jihlava - Černá smrt Třešť (4:1) 4:3

Další kolo okresní futsalové ligy jsme nastoupili na Třešťské palubovce proti domácí Černé smrti. V méně početné sestavě jsme nezačali vůbec špatně. Ačkoliv přesná kombinace někdy scházela do brankových příležitostí jsme se dostávali. Do poločasu jsme se prostříleli do vedení o tři branky, o které se postarali dvakrát Adam Průcha, Ondra Lapeš a Lukáš Kalný.

Druhý poločas začal už v poklidnějším tempu. Toho využil soupeř a začal postupně snižovat náš náskok. Po několika protiútoků jsme se dostali na rozdíl jedné branky a vedení tak bylo ohroženo. Ovšem tým se semknul a ubránil poslední dvě minuty utkání a dočkal se tak výhry, ke které nemalým přídělem přispěl výborný výkon Radka Tomana v brance.

Sestava: Toman, Lapeš O., Bambula, Paiskr, Průcha A., Kalný 

Branky: 2x Průcha A., Lapeš, Kalný

Starlet Jihlava - Playmakers Třešť (3:0) 10:3

Druhý zápas jsme nastoupili v podobném rázu jako v tom předchozím. Střelecky a herně se nám dařilo. Kombinace se zlepšila a držení balónu hrálo v náš prospěch. Po krásné kombinaci nastřelil Ondra Lapeš balón křižně téměř přes půl hřiště, kde se ocitl osamocený Paiskr a s elegancí Ibry, šikovnou patičkou, zaskočil brankáře a následně i obecenstvo. Šokovaní Playmakers se snažili dostat do hry, to se jim ale nedařilo, jelikož v dobré formě hrající Áda Průcha několikrát využil zaváhání soupeře a prokličkoval co se dalo až do branky.

V zákrytu nezůstali ani ostatní hráči, třeba divizní bek Štěpán Bambula roztleskal Třešťské obecenstvo dvěma zásahy. Lukáš Kalný a Ondra Lapeš si pak připsali po jednom zásahu.

Druhý zápas byl rozhodnutý takřka v začátkem druhého poločasu, když po čtyřech brankách soupeř takřka odpadl. Kombinační hra a futsalová chytrost nám dne přinesla plný počet bodů.

Sestava: Toman, Lapeš O., Bambula, Paiskr, Průcha A., Kalný 

Branky: Paiskr, Lapeš O. 2x, 4x Průcha A., Kalný, Bambula 2x

Následující týden se náš tým představí v derby proti BULLS Kostelec a 1.FC Berseckers, kde hrají zástupci našich týmů z MK.

22. 12. 2013 10:30 Třešť Kostelec Bulls
22. 12. 2013 11:20 Třešť 1.FC Berseckers

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011