top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

V boji o záchranu pokořila Juniorka rezervu Odbilly

15.11.2013

Starlet „B“ - www.Odbilla.cz „B“ 6:4 (4:3)

V posledním utkání sezony se mělo rozhodnout v jaké lize budeme bojovat příští rok. Naštěstí se zápas hrál v pátek a my mohli využít Marka Stockingera, který se jinak nemohl zúčastnit během sezony kvůli práci. Tento fakt také zápas rozhodl.

V první půli se hrál svižný fotbal. Na obou stranách byla vidět důležitost zápasu. Lehce fotbalovějším dojmeme jsme působili určitě my. Bohužel nás to až moc tlačilo dopředu a zapomínali bránit. V útoku jsme ale byli úspěšní a první půli jsme vyhráli těsně 4:3.

Do druhé půli jsme taky vstoupili o něco lépe, když jsme se brzy ujali vedení 5:3. Soupeř ale nezůstal pozadu a snížil na rozdíl jediné branky. Poté přišel asi rozhodující moment utkání, kdy Odbilla nevyužila velkou na srovnání. My byli efektivnější a vstřelili rozhodující branku na 6:4. Do konce zápasu už totiž žádná branka nepadla a my se tak mohli radovat ze záchrany v 6.lize.

Jedinou kapkou na zápase byla stížnost Odbilly, že za náš tým hrál někdo neoprávněně. Toto se taky nepotvrdilo a ani se potvrdit nemohlo, protože to tak ani nebylo, prostě jsme se sešli, jak jsme se celou sezonu nesešli. Kdybychom se takto scházeli celou sezonu, tak určitě nehrajeme o záchranu, to je víc, než jasné.

Velké poděkování také patří všem fanouškům a fanynkám, kteří přišly podpořit náš tým a také klukům z 1.FC Ojoják, kteří nás přišli podpořit. Zároveň bychom jim chtěli touto cestou pogratulovat k postupu do 5.ligy;-)

Branky: Lapeš O. 2, Stockinger 2, Paiskr 2 

Sestava: Filsak, Lapeš O, Paiskr, Stockinger, Švaříček, Záškoda, Buček, Matoušek, Zamazal

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011