top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým vstoupi do sezony tou správnou nohou, deklasoval Armagedon

26.08.2013

Starlet „A“ – Armagedon 11:3 (5:1)

V prvním zápase nás nečekalo nic lehkého, proti nám se postavil velmi nepříjemný soupeř Armagedon.

Za deštivého počasí jsme nastoupili v docela slušné sestavě, když nám scházeli Průcha A., Fišer P., Paiskr a Kolman Martin, který odešel do Pohárové středy. Naopak v bráně se představila naše akvizice Šebesta Kuba.

Od prvních minut bylo zřejmé, že se bude hrát útočný fotbal, což je přednost obou týmů. První branku v zápase si připsal Žák M., který se dělovkou náramně trefil o tyč. Druhou branku přidal po krásné souhře Bambula. Nadále jsme byli aktivnější, než soupeř a tak jsme si vytvářeli nebezpečně situace. Bohužel při jednom přečíslení ztratil Průcha K. zbytečně míč a najednou bylo přečíslení na druhé straně, které soupeř využil a snížil na 2:1. Na tuto situaci jsme ale dobře zareagovali, když se po krásné přihrávce Michálka trefil Matějíček a také 2x Dvořák. Po půli jsme tak vedli 5:1 a položili solidní základ k pěknému výsledku.

Ve druhé půli jsme pokračovali v nastoleném tempu, útočili jsme a přidávali další branky. Největší nebezpečí hrozilo překvapivě ze vzduchu, když se Dvořák R. trefil hned 3x hlavou. Soupeř měl také šance, ale převážně ztroskotával na výborně chytajícím Šebestovi, který podal parádní výkon a ukázal, že by pro náš tým mohl být velkou posilou, naopak Armagedon v bráně neměl typického brankáře, což bylo na konečném výsledku velmi znát. Nakonec jsme tedy zaslouženě vyhráli i přes malé korekce hráčů Armagedonu 11:3 a do sezony vstoupili správnou nohou.

Sestava: Šebesta, Lapeš, Žák, Průcha K., Bambula, Michálek, Matoušek, Matějíček, Dvořák

Branky: Dvořák 6, Matějíček 2, Bambula, Matoušek, Žák

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011