top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Přestřelka ve vyrovnaném derby s Ježkem vyšla lépe Starletu

13.05.2013

Starlet „A“ – Ježek 6:5 (3:3)

V pondělí jsme nastoupili proti zachraňujícím se Ježkům a chtěli jsme navázat na vítěznou šňůru a potvrdit roli mírného favorita.

Zápas jsme začali dobře, když jsme na soupeře vlítli a po pěkných kombinacích a zaváhaní soupeře jsme se dostali do vedení 2:0. Pak ovšem přišlo naše tradiční podcenění a soupeře jsme vrátili do hry, když otočil utkání na 2:3. Naštěstí i soupeř udělal velkou hrubku, po níž jsme se dostali do přečíslení 3:2, které jsme vyřešili pěknou kombinací do prázdné brány, kterou zakončil Michálek.
Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, oba tým se snažily, jak tam čas plynul, tak se stav zápasu zastavil na 4:4 a zdálo se, že kdo dá branku, tak si připíše důležité body. To se nakonec povedlo Dvořákovi, který vstřelil branku na 5:4, následně po chybě soupeře Starlet přečíslil soupeře, kterého využil Fišer a dal rozhodující branku, neboť Ježci pak ještě využili naší špatné koncentrace a snížil na konečných 6:5 pro Starlet.

Zápas jsme opět vybojovali, hra nebyla úplně špatná, ale opět nás trápila hra v defenzivě, kde jsme zbytečně nechali soupeře přečíslovat naší obranu, který nás pak trestal. Naštěstí oproti minulé sezoně jsme střelecky úspěšní a mnoho šancí jsme nevyužili. Konečná výhra je tak dle mého názoru zasloužená.

Výhra nás posunula na druhé místo, protože ostatní týmy na naší úrovni také zaváhaly a hlavně Klasici ztratili, takže jsme druzí pouze o skóre.

Branky: Dvořák 2, Kolman 2, Michálek, Fišer 

Sestava: Filsak, Průcha K., Lapeš, Michálek, Matoušek, Fišer, Žák, Kolman, Paiskr, Dvořák

V příštím kole se utkáme s dalším z nepříjemných soupeřů, a to s Litrpůlem.

O.L.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011