top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka prolomila smolnou šňůru...

02.05.2013

Starlet „B“ – Rail Team

Po sérii porážek jsme narazili na nepříjemný celek Rail Teamu, s kterým máme dlouhodobě zápornou bilanci, a tak se dal zápas těžko odhadnout, jak se bude zápas vyvíjet.

Do sestavy se znovu dostal Stockinger M., který měl za úkol vsítit alespoň jednu branku. To se mu začalo dařit velice brzy, když se trefil tak nenápadně bodlem, že všichni na hřišti včetně rozhodčího, koukali, že je míč v síti. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale nebezpečnější jsme byli, když jsme soupeře jasně přehrávali naší kombinační hrou. V první půli jsme ještě navýšili vedení, když se nahrávkou z půlky hřiště trefil znovu Stockinger M. a svůj první letošní gól si připsal Záškoda. Soupeř stačil pouze korigovat na 3:1 po parádní trefě.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, šance byly k vidění na obou stranách, nakonec se ujaly ale pouze po jedné na každé straně, když za nás hattrick završil Stockinger.
Konečně jsme tak navázali na solidní hru a hlavně výsledek a posunuli se do středu tabulky.

Návrat našeho „černého“ spoluhráče byl velmi důležitý pro náš výsledek stejně jako návrat brankáře Filsak, který si odpykal dvou zápasový trest. Nesmíme také zapomenout na přínos kapitána Kahouna, který svým pohybem mátl nejen spoluhráče, ale hlavně protihráče. Hra taky konečně nevypadala nejhůř, pokus se ještě vyvarujeme chybiček, tak záchrana bude v klidu.

Branky: Stockinger 3, Záškoda
Sestava: Lapeš O., Lapeš J., Špendlíček, Paiskr, Stockinger, Drtina, Záškoda, Švaříček, Škoda, Kahoun

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011