top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Do nové sezony futsalu jsme vstoupili bez ztráty bodů.

04.12.2012

V sobotu 1.12.2012 začala nová sezona Futsalu. V úvodním dvojzápase jsme si vedli víc než výborně!

V prvním letošním zápase futsalové sezony jsme nastoupil proti Atisu. Hned od začátku bylo vidět, že je to první utkání sezony, tak že se hrálo dost opatrně. Goly dlouho nepadaly, diváci se dočkali až ke konci první půle, kdy jsme 2x udeřili a dostali se po půlce do vedení 2:0. Ve druhé půli jsme začali o mnoho aktivněji, za začátku jsme měli spoustu šancí, ale bohužel jsme nic neproměnili. Známé pravidlo nedáš-dostaneš se hned ukázalo jako pravdivé, když Atis snížil na 2:1. Poté jsme opět zapnuli a nakonec zápas s přehledem vyhráli 5:1.

Ve druhém zápase jsme se utkali s velmi těžkým soupeřem, Kněžicema. Utkání začalo velmi opatrně, bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. Bohužel jsme první chybu udělali my a prohrávali jsme 1:0. Ve druhé půli se pokračovalo ve stejném duchu. Bohužel jsme opět inkasovali, když se po nedůrazu obrany trefil patou "kněžický Robben" a vypadalo to s námi špatně. Ale zbraně jsme nesložili, což bylo pro zbytek zápasu velmi důležité, začali jsme lépe kombinovat a svého soupeře přehrávat. Výsledkem tohoto počínání bylo nakonec otočení zápasu na konečných 4:2.

Hodnocení: v obou zápasech jsme si jednoznačně zasloužili vyhrát, podali jsme výborné taktické výkony, podložené brankami. Nebýt zaváhaní na začátku zápasu s Kněžicema, tak by to bylo sobotní ráno s ideální přichutí. Nesmíme zapomenou na brankáře, který parádně zachytal, což potvrzují pouze 3 vstřelené branky. Určitě to musíme hodnotit jako parání vstup do sezony

Sestava: Průcha A., Průcha K., Kalný, Zamazal, Heřmánek, Mašek P. Mašek B., Bambula, Toman R.
Branky: Mašek P.3, Průcha A.2, Zamazal, Heřmánek 2, Kalný

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011