top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Drama až do konce! Juniorka v 5.kole podlehla Kalvárii.

20.09.2012

Juniorka se v 5. kole VII. Deník.cz ligy utkala s celkem FC Steak House na Kalvárii "A".Juniorka

Souboj obou celků byl vyrovnaný od začátku zápasu. První, kdo šel do vedení byl tým Kalvárie, který získal míč na půli a kombinační hrou přešel přes naši obranu.

Druhý gól přišel po rohovém kopu soupeře, když se nehlídaný Švaříček opřel do balónu a prostřelil našeho brankáře.
Výsledkově to vypadalo, že měl soupeř ze zápasu více. Pravda byla ale jiná, hráči Starletu určovali tempo hry, ovšem útoky do plné obrany a střely na bránu vždy skončily mimo tři tyče.

Do druhého poločasu zněly pokyny jasně, pokusit se o zvrat. Jak se řeklo, tak se udělalo. Takřka po rozehře a pár vyměněných přihrávkách Juniorka snížila na 1:2 brankou Paiskra, který prostřelil shluk hráčů před brankou.

Poté se prakticky hrálo na jednu bránu, ale touha po vyrovnání vyústila ve veliké zklamání. Kalvárie rozehrála aut a Navrkal svým druhým gólem zvýšil vedení Kalvárie na 1:3.

Naše kombinace byla krkolomná ale i přes to jsme si dokázali šance vytvořit. Po faulu na Paiskra u pokutového území soupeře se k rozehrání přímého volného kopu postavil Ondřej Lapeš. Intuitivně místo střely zvolil narážečku o postavenou zeď a z následné přímé dělovky umístil balón za zády brankáře. Stav 2:3.

Blížil se nemilosrdný konec zápasu. V poslední minutě rozjel akci Ondřej Lapeš, který krásným křižným balónem po zemi našel kapitána Michala Kahouna u branky soupeře. Ten se mohl stát ikonou zápasu, avšak prudký balón minul a ve sportovních novinách pro něj zbyl pouze "Borec na konec - palec dolů"

"Zápas nám protekl mezi prsty, je potřeba se z toho oklepat a zvítězit v dalším utkání": znělo z rozhovorů hráčů po zápase.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011