top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

V úvodním kole Áčko plichtilo se silným R.U.M.

26.03.2018

Starlet „A“ – R.U.M. 4:4 (3:2)

Do nové sezony jsme nastoupili opět s nejvyššími ambicemi. Tým se podařilo posílit, když se podařilo přivést Jardu Cecha a Romana Dvořáka ze STOON, který se rozpadl. Skrz béčko se podařilo ještě doplnit Martina Dubu, který má vyřízené střídavé starty.

V prvním zápase jsme se utkali s R.U.M., se kterým se nám v posledních zápasech příliš nedařilo a 2 zápasy v řadě je neporazili. Další nepříjemností bylo, že se na poslední chvíli omluvilo několik hráčů a tým se měnit prakticky co 5 minut, než nás zůstalo aspoň 6 do pole a David v bráně.

Před úvodním hvizdem tým R.U.M. ukázal velkou sílu, když jeho sestava v takovém složení ještě na malé kopané snad nebyla, a tak nás nečekal vůbec jednoduchý zápas. Zápas jsme nezačali vůbec dobře a po nedorozumění v obraně jsme inkasovali, když Kubicu přehodil Dvořáček. Naštěstí jsme rychle přispěchali z odpovědí, když se prosadil Michálek už ve 2. minutě. Pak se hrálo nahoru dolu a šlo opravdu o pohledný zápas. Šance byly na obou stranách, ale další se podařilo prosadit nám, když se individuální akcí prosadil Průcha. Ve 22. minutě nám bylo ještě o něco lépe, když se odražený míč dostal k Paiskrovi, který ho procedil do sítě. Bohužel jsme dvoubrankové vedení dlouho neudrželi, protože pak naši rozehrávku zachytil Dvořáček a poslal nechytatelně bombu do šibenice. A tak jsme si do druhé půle přenesli vedení pouze 3:2.

Ve druhé půli jsme tentokrát začali lépe my, když střílenou přihrávku ve 32. minutě poslal před bránu Vondra a tu do prázdné uklidil Duba. Poté jsme bohužel měli výpadek, když našich zbytečných ztrát míče využil Dvořáček a Brabec a bylo to rázem 4:4. ve zbytku utkání bylo na obou několik velkých šancí, kde se mohla urvat výhra, ale nikomu se nepodařilo skórovat, a tak zápas skončil spravedlivou remízou 4:4.

Určitě se v zápase nemusíme za nic stydět. S jedním na střídání jsme podali velmi dobrý výkon proti soupeři, který pokud se takto bude scházet, tak bude problém pro ostatní týmy. My jen musíme zapracovat na docházce, aby nenastaly stejné situace jako loni, kde jsme hráli ve 4.

Branky: Michálek, Průcha, Duba, Paiskr

Sestava: Duba M., Kubica D., Průcha A., Lapeš O., Michálek V., Vondra M., Paiskr L.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011