top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Ve druhém kole jsme proti Pohárové středě vydřeli 1 bod.

10.04.2017

Starlet „A“ – Pohárová středa  3:3 (3:2)

Ve druhém zápase nás čekala Pohárová středa, což není vůbec snadný soupeř. Navíc jsme museli řešit velké problémy se sestavou a sehnat narychlo nějaké hráče. Nakonec se nám podařilo ulovit Dršatu a Kamila Nováka, které jsme si stáhli z bývalých hráčů a také Filipa Nováka, kterému se vyřídil střídavý start do A-týmu z naší rezervy. Pohárovka naopak nastoupila ve velmi silné sestavě, a tak bylo ve hvězdách, jak zápas dopadne.

První minuty jsme odehráli solidně a připsali si několik velkých šancí, ale nedokázali jsme je dobře využít. Pohárovka se také tlačila dopředu, ale obrana bránila pozorně. Nakonec jsme jako první udeřili my, když se prosadil v 10. minutě Průcha. Jenže vedení nám vydrželo pouhou minutu, než srovnal Přibyl. Poté jsme měli další šance, ale Pohárovka působila fotbalověji a spíše nás tlačila, a tak obrana i brankář Novák měli plné ruce práce. Nicméně v 18. minutě jsme to byli opět my, kdo udeřil, když se po pěkné souhře trefil po přihrávce Matějíčka Dršata. Pohárovka opět zatlačila a ve 24. minutě vyrovnala, když se Michálek nedohodl s Novákem a byl z toho zbytečný gól. Ale v poslední minutě se povedou akcí blýsknul Průcha, který si pohrál s Heřmánkem a bylo to 3:2 po půli pro nás.

Ve druhé půli se Pohárovka tlačila dopředu a nás to pomalu začalo hodně fyzicky vyčerpávat. Sice jsme nějaké šance měli, ale hodně jsme se také bránili. Obrana ale hrála výborně, hlavně počet zblokovaných střel byl na vysokém procentu, což nás pořád drželo na třech bodech. V závěru Pohárovka zkusila Power play a zatlačila nás více do defenzivy. Při jednom zákroku Novák hned odkopem od brány těsně minul, což nám mohlo vystřelit 3 body. Ale bohužel nakonec v závěru předvedl akci Přibyl, který se se štěstím proháčkoval do střelecké pozice, ze které se nemýlila vystřelil konečnou remízu 3:3.

Objektivně musíme říci, že v této okleštěné sestavě, kdy se spoustu hráčů vidělo poprvé je bod dobrý a není velkou ztrátou do dalších bojů o přední pozice.

Všem hráčům, kteří na poslední chvíli za Starlet nastoupili patří velký dík a není vyloučeno, že nám pomohou i v budoucnu. My naopak musíme zlepšit docházku, jestli chceme bojovat o přední pozice.

V příštím zápase nastoupíme proti nováčkovi Abus Gastro, který zatím vůbec nepůsobí zakřiknutě a naopak je velmi nepříjemný soupeř, ale pokud chceme bojovat o titul, tak musíme vyhrát.

Branky: Průcha 2, Dršata

Sestava: Novák K., Průcha A., Lapeš O., Michálek V., Dršata J., Pokorný R., Matějíček M., Novák F.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011