top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Hodnocení futsalové sezony

23.03.2017

Hodnocení futsalové sezony

Před sezonou zněl cíl jasně, opět se pokusit hrát o čelo tabulky a konečně urvat titul.

Tým před sezonou neudělal příliš změn, když se zapojil jen Filip Dvořáček, který se ukázal být dobrou posilou, který se zapsal i velmi pěkným počtem branek, kterých bylo 13 a hned se tak stal třetím nejlepším střelcem týmu.

Hned od začátku sezony jsme předváděli taktiku, která nám vyhovovala a byly hned vidět výsledky. Tutu taktiku nám naordinoval Adam Průcha, který je teď ostřílený z divizních zápasů. Taktika brzy ukázala, že nás budou soupeři špatně přehrávat, a naopak my si vytvářeli dostatek příležitostí na branky.

Všechny zápasy jsme byli lepším týmem, ale i v pár zápasech jsme narazili. S Palermem jsme zažili úvodní prohru, když jsme hráli vyrovnanou partii, ale Palermo v závěru trestalo naší powerplay a tím se zrodila první prohra. Další prohru jsme utrpěli proti Berseckers, kteří v zápase využili našeho nízkého počtu, což ale není výmluva. Naopak, Berseckers proti nám podali výkon, kterým nás opravdu přehráli, což se stalo jen v tomto zápase.  Tyto porážky byly jediné, které jsme v soutěži utrpěli. Další ztráta přišla až v posledním kole, kdy už jsme věděli, že máme titul, nicméně jsme odehráli zápas se ctí. Po první půli jsme prohrávali 4:1 a nevypadlo to, že bychom důstojně odehráli poslední zápas, protože jsme narazili na silné Salavice a zápasy s nimi nejsou jednoduché. Jenže ve druhé půli jsme podali parádní výkon a podařilo se nám stav otočit, když jsme vedli 5:4. Jenže minutu před koncem soupeř srovnal na konečných 5:5, ale tento výsledek už nic neřešil.

Jinak ve většině zápasů jsme byli páni na hřišti a sbírali pravidelně body. Sice nás sem tam někdo potrápil, ale nakonec jsme všechny zápasy urvali za 3 body a nakonec si zajistili titul 2 kola před koncem, když nám hodně pomohly nečekané výsledky našich největších rivalů. Náš tým se tak poprvé zaradoval z prvního místa, když už těch druhých a třetích míst bylo zbytečně hodně.

V bráně jsme se mohli opřít opět o Radka Tomana, který odchytal kromě 4 zápasů celou sezonu a byl důležitým článkem obrany, která nakonec byla nejlepší v sezoně, co se týče obdržených branek. Poslední 4 kola si mezi sebou rozdělili Martin Žatečka a Láďa Derfl, kteří také pomohli k titulu.

Naší hru nezdobila jen nejlepší obrana, ale zároveň i nejlepší útok, když jsme vstřelili nejvíce branek. Nejlepším střelcem byl Petr Mašek, který skončil celkově na druhém místě, když nasázel 26 branek. Druhým střelcem týmu byl Ondra Lapeš, který se trefil 15x a třetím byl pak již zmiňovaný Filip Dvořáček. Branek jsme nasázeli celkem 81, což ze 14 zápasů není špatný počin.

V další sezoně bychom chtěli výsledek určitě zopakovat, ale opět to bude velký boj, ale tato sezona ukázala, že kvality tam jsou a nemusíme se nikoho bát.

Za Starlet v sezoně nastoupili:

Radek Toman, Martin Žatečka, Ladislav Derfl, Ondřej Lapeš, Lukáš Paiskr, Lukáš Kalný, Adam Průcha, Petr Navrátil, Petr Mašek, Dalibor Mašek, Alex Denev, Jaroslav Paulík, Štěpán Bambula, Filip Dvořáček

O.L.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011