top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" skončil 3.

27.11.2016

Starlet – Litrpůl 4:4 (0:4)

V posledním zápase jsme potřebovali nutně vyhrát, abychom skončili minimálně druzí a drželi šanci na první příčku. Jenže zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Již v 6. minutě jsme prohrávali 2:0 a nevypadlo to dobře. Hlavně jsme absolutně nedokázali bránit a Litrpůl nás trestal z breaků. Sice jsme si nějaké šance vytvořili, ale nedokázali jsme se prosadit.  Naopak Litrpůl nás v první půli ještě 2x potrestal a do druhé půli jsme šli s výsledkem 0:4.

Ve druhé půli jsme začali dobře a již ve 27. jsme poprvé udeřili Kovářem. Litrpůl jsme pak přehrávali a podařilo se nám snížit na rozdíl jedině branky, když se trefil Průcha s Poulem. Poté jsme vše vsadili na jednu kartu a hru otevřeli. Litrpůl jsme tak přehrávali a měli několik šancí, ale nedařilo se nám dostat míč do branky. Litrpůl naopak hrozil z rychlých breaků, která ale řešil velmi špatně a to nás drželo při životě. Nakonec se nám podařilo vyrovnat v poslední minutě, kdy nejprve Vacek nedal tutovku a následně přišel o míč, který uklidil za Svítila Kováč a srovnal na konečných 4:4.

Bohužel jsme zápas nezvládli a nakonec skončili 3., což je v této sezoně málo. Sice jsme neprohráli jediný zápas, ale po úvodních kolech, kdy jsme porazili SEDMÍKA i Klasiky, tak ambice byly opravdu vysoké, ale tako hloupé ztráty, co jsme letos předvedly, nás bohužel stály titul, který byl opravdu velmi blízko.

Umístění na bedně a skalp Klasiků a Sedmíka jsou velkým příslibem do další sezony, kdy při vhodném doplnění, můžeme opět útočit na nejvyšší pozice.

Branky: Kovář 2, Průcha, Poul

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Poul T., Průcha A., Trojánek L., Michálek V., Kovář M.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011