top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

V důležitém zápase jsme porazili R.U.M. a jsme na druhé pozici

20.10.2016

Starlet „A“ – R.U.M.  5:4 (3:0)

V dalším zápase jsme narazili na R.U.M., který zrovna není naším oblíbeným soupeřem, ale pokud chceme hrát o přední pozice, tak jsme museli vyhrát.

Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný. R.U.M. dobře bránil a spoléhal se na rychlé výpady, ale ty jsme ze začátku dokázali eliminovat a dokonce sem nám podařilo udělat break nám a dostat se v 8. minutě do vedení, když se trefil Příhoda. Kubica v bráně se ale musel činit, protože R.U.M. dokázal být velmi nebezpečný, to samé se dá ale říci o Koubkovi e druhé brance. Druhý gól v zápase si připsal po pěkné kombinaci Příhoda a bylo lépe. No, a když ve 24. minutě zvýšil na 3:0 Trojánek, tak bylo hodně dobře.

Jenže ve druhé půli jsme ustoupili od své hry, začali tahat míče a málo kombinovali, toho R.U.M. rychle využil a dvěma brankami během 2 minut snížil na rozdíl jediné branky. Ve 35. minutě sice Příhoda uzavřel hattrick, ale zároveň jsme v téže minutě inkasovali a bylo to pořád jen o branku. Ve druhé půli jsme nepředváděli dobrý výkon a držel nás hlavně Kubice. Ve 40. minutě jsme opět odskočili na rozdíl dvou branek, když se prosadil Průcha. Ale místo klidného závěru jsme po zbytečné ztrátě udělali faul, který Dvořáček potrestal. No a poslední minuta byla opravdu infarktová, když R.U.M. zahrával roh a z něj měl obrovskou šanci, které  ale k našemu velkému štěstí, neskončila v bráně. Nakonec jsme tedy výhru těsně uhájili.

Zápas jsme sice výsledkově zvládli, ale předvedená hra ve druhé půli nás málem stála 3 body a to se v příštím zápase proti Pohárovce nesmí opakovat.

Branky: Příhoda 3, Průcha, Trojánek

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Příhoda M., Pokorný R., Michálek V., Průcha A., Trojánek L.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011