top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" nedal šanci Devillé a je stále druhý.

29.09.2016

Starlet „A“ – DEVILLÉ  5:0 (3:0)

Po minulé důležité výhře nad Klasiky jsme se utkali s Devillé, které dokáže být velmi nepříjemné. Do zápasu jsme museli udělat změnu na pozici brankáře, kde zraněného Kubicu nahradil Šmída, kterého jsme registrovali na poslední chvíli.

Samotný zápas jsme začala dobře. Kombinovali jsme a drželi míč na svých kopačkách a Devillé do moc šancí nepouštěli. Nakonec jsme se dostali do vedení v 7. minutě, kdy se Lapeš prosadil Lapeš netradičně levou nohou. Ve střední části jsme drželi míč a měli spoustu šancí, ale brankář Stýblo v bráně měl svůj den. Devillé sice mělo několik náznaků šancí, ale Šmída v bráně byl pozorný. Nám nakonec vyšel závěr půle, kdy se nejprve ve 20. minutě trefil po pěkném vybídnutí Průchy Mazel a opět to bylo slabší nohou. Na konečných 3:0 uzavřel Příhoda, který ve skluzu zakončil přihrávku Trojánka.

Ve druhé půli jsme nepolevili ze svého tempa a vypracovali si několik šancí. Nakonec jsme se prosadili ve 33. minutě, kdy se utajenou střelou prosadil Průcha. Za minutu na to a po centru Průcha prosadil Lapeš a bylo to 5:0. Ve zbytku utkání jsme se snažili hlavně pozorně bránit. To se nám převážně dařilo. Devillé sice mělo několik šancí, ale brankář Šmída byl nepřekonatelný. Nakonec jsme vedení v klidu udrželi a zaslouženě vyhráli.

Utkání jsme jako celek zvládli mnohem lépe, než minule proti Klasikům. Týmový výkon byl podpořen i kombinační hrou a brankami. Utkání jsme ovládli a držíme se tak stále na druhé příčce o skóre za Pohárovkou. Jedinou špatnou zprávou je, že se nám zranil klíčový hráč Trojánek, když z nevinného souboje odešel s vykloubeným ramenem a bude několik zápasů chybět.

V následujícím utkání na nás čeká Hranatá Koule, která je také velmi nebezpečným soupeřem a není radno ji podcenit. Když podáme výkon jako teď, tak musíme získat 3 body.

Branky: Lapeš 2, Průcha, Mazel, Příhoda

Sestava: Šmída P., Lapeš O., Trojánek L., Michálek V., Průcha A., Příhoda M., Mazel M., Jurnečka L., Pokorný R.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011