top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starletu B se premiéra ve 3. lize příliš nevyvedla

20.09.2016

Starlet „B“ – Monsters 0:4 (0:0)

Sestava: Jan Filsak, Michal Kahoun, Radek Matoušek, Filip Novák, Lukáš Paiskr, Marek Pešák, David Pik, Tomáš Zamazal, David Záškoda

 Po celkem podařené jarní premiéře ve IV. lize, kdy jsme obsadili pěkné 5. místo, jsme se na podzim posunuli ještě o ligu výše. Proto jsme přes prázdniny rozšířili náš kádr o Davida Pika, od kterého si slibujeme mnohé, nejenom dobré výkony na hřišti.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili v poměrně silné sestavě, a tak jsme doufali ve vyrovnaný vývoj zápasu s dobrým koncem pro nás. A v první půli tomu tak opravdu bylo. Oba týmy hráli na jistotu odzadu a doufali v chybu soupeře. Ta však v první půli nepřišla, a tak se do druhého poločasu nastupovalo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase jsme začali hrát aktivněji, bohužel však přesnost nebyla na našich kopačkách. A tak jsme po první zkažené rozehrávce v 35. minutě prohrávali díky brance Cahy 1:0. Bohužel hned vzápětí přišlo zaváhání druhé. Času však zbývalo ještě dost, abychom nepříznivý vývoj utkání otočili ve svůj prospěch. Bohužel naše snahy naráželi na pevnou obranu. V několika málo případech se nám podařilo jí proniknout, avšak chyběla větší přesnost v zakončení. Naopak soupeř udeřil do konce zápasu ještě 2krát.

První zápas ve třetí lize nám tedy příliš nevyšel. Nezbývá nic jiného, než hodit tento zápas co nejrychleji za hlavu a v příštím kole urvat 3 body.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011