top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Ve vypjatém utkání proti Klasikům bereme 3 body

20.09.2016

Starlet „A“ – FK Klasici „A“  6:4 (2:0)

O hodně nám šlo v dalším zápase, kde jsme se utkali s Klasiky, kteří doposud také neztratili, a tak se dal čekat velmi vyrovnaný boj o body, které mohly mít na konci sezony velkou váhu.

Samotný zápas začal překvapením, když se Klasici sešli pouze s 5 hráči do pole a bez střídání. To nám trochu vlili krev do žil, ale samotný zápas tak jednoduchý nebyl. V první minutě jsme se sice dostali do vedení, když střílenou nahrávku Lapeše si do vlastní brány srazil Heide. Jinak pokračovala velmi vyrovnaná partie. Klasici spíše chytře bránili a my se snažili tvořit hru, ale snadné to nebylo a hlavně brankáři na obou stranách museli řešit několik složitých situací a díky nim padla nakonec v první půle v 17. minutě poslední branky v první půli, kdy Šána výborně vyrazil střelu Trojánka, ale ta se odrazila ke Kovářovi, který nekompromisní dělovkou uklidil míč pod klacek. To byl poslední zajímavý moment první půle, a tak jsme si do druhé půle nesli příznivý výsledek.

Ve druhé půli jsme začali velmi špatně a dostali brzký gól od Götha, který nám dělal velké problémy. I nadále probíhala vyrovnaná partie, kde neměl nikdo vyloženě navrch.  Naštěstí pro nás ale Trojánek ve 34. minutě zvýšil Trojánek na 3:1 a dopřál trochu klidu. Lépe pak bylo ve 39 minutě, kdy krásnou přihrávku na zadní tyč od Poula uklidil Kovář. Jenže pak přišly zmatky v naší hře a opět Göth snížil ve 40 a 41. minutě.  Naštěstí jsme z této hrozné dvouminutovky rychle oklepali a zvýšili Příhodou na 5:3. Poté přišla nečekaná chvíle, kdy se do sebe hráči Klasiků slovně pustili ve velkém stylu a výsledkem bylo Heideho odejití ze hřiště, čímž se naše šance na 3 body dost zvýšila. Jenže opět přišla zbytečná chyba a Göth opět snížil na rozdíl jediné branky. Ve 46. minutě o naší výhře rozhodl Poul, který to vzal na sebe a střelou po zemi překonal Šánu a rozhodl o naší výhře 6:4.

Sice jsme získali 3 body a jsme stále bez prohry, ale rozhodně na tomto zápasu lze hledat spíše negativa, než pozitiva. Jediné pozitivum je, že jsme získali 3 body a soutěž máme dobře rozehranou. Na druhou stranu by náš výkon mohl být mnohem lepší. V týmu máme několik skvělých hráčů, ale bohužel to včera nebyl příliš týmový výkon. Určitě máme navíc. Fotbalem se také navíc můžeme bavit mnohem více, než tomu bylo včera proti velmi oslabenému soupeři.

Příště nás čeká Devillé, což také nebude snadný soupeř, ale nepatří úplně do té TOP kvality a pokud chceme bojovat o nejvyšší příčku, tak to chce změnit přístup a hlavně získat 3 body.

Branky: Kovář M. 2, Lapeš O., Poul T., Trojánek L., Příhoda M.

Sestava: Kubica, Lapeš, Michálek, Pokorný, Poul, Průcha, Trojánek, Kovář, Příhoda

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011