top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" stále na vítězné vlně.

17.09.2016

Starlet „A“ – SV Ayl  7:3 (3:1)

V dalším zápase jsme narazili na nováčka soutěže SV Ayl a po minulé výhře nad Sedmíkem nám velela povinnost vyhrát.

Sestava se oproti minulému týdnu změnila, když kvůli zranění nemohli nastoupit Poul a Příhoda, a tak se narychlo musela udělat nová posila z Vrchoviny Michal Mazel. Premierový zápas v sezoně si odbyl Marek Matějíček.

Do zápasu jsme vstoupili dobře a již ve 4. minutě jsme se dostali do vedení po trefě Průchy. Za další 4 minuty jsme vedli už o 2 branky, když se šťastně trefil Lapeš. V 17. minutě jsme se dopustili zbytečné chyby a soupeř snížil, ale v 19. minutě se znovu trefil Průcha, který nastřelil z půlky míč na bránu a díky šikovným přeběhům skončil míč překvapivě v bráně. Celou první půli jsme odehráli velmi dobře. Ayl se snažil hustě bránit, ale dokázali jsme ho přehrávat. Největší překážkou byl ale brankář Novák, který v bráně doslova čaroval.

Ve druhé půli jsme měli raketový nástup, když ve 29. a 32. minutě trefil Trojánek. Jenže poté přišlo naše uspokojení a po chybných rozehrávkách soupeř snížil na rozdíl 2 branek. Přesto jsme ale zápas měli pod kontrolou a přidali ještě 2 branky. Nejprve se pěkné narážečce prosadil Pokorný a hned za další minutu se krásnou individuální akcí blýsknul Průcha, který poté předložil míč do prázdné brány Trojánkovi.

Vítězství v zápase bylo naprosto zasloužené a potvrdili jsme tam minulé 3 body. V příštím kole náš čekají Klasici, což také nebude žádná sranda, ale aktuálně máme tým, který se nemusí nikoho bát. Nová akvizice se také ukázala v dobrém světle, a tak máme možnost na příští zápas postavit velmi silnou sestavu.

Branky: Trojánek 3, Průcha 2, Lapeš, Pokorný

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Pokorný R., Michálek V., Průcha A., Trojánek L., Mazel M., Matějíček M.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011