top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

V dalším kole bralo naše Áčko pouze bod

27.05.2016

 Starlet A  -  Pohárová středa 4:4 (3:1)

V 9. kole jsme nastoupili proti Pohárovce, která se letos velmi trápí, ale proti nám nastoupila v silném složení a bylo jasné, že nás nečeká nic jednoduchého, pokud jsme chtěli získat 3 body.

Samotný zápas byl od začátku velmi vyrovnaný. Byly k vidění šance na obou stranách. My spíše drželi míč, naopak Pohárovka chodila do rychlých protiútoků, což nám dělal velké problémy.  První branka nakonec padla až v 17. minutě, kdy se trefil Brabec a Pohárovka vedla. My jsme ale bleskurychle srovnali, když  Průcha nastřelil Michálka. Za další minutu jsme vedli 2:1, když z důrazu Příhody těžil Trojánek, který dorazil míč za bezmocného Veselého. No a za další minutku jsme byli opět veselejší, když po pohledné kombinaci Průcha – Příhoda – Michálek, posledně jmenovaný zavěsil pod víko a uzavřel tak stav po první půli.

Ve druhé půli jsme ale začali velmi špatně, když hned ve  27. nachytal Brabec Kubicu a bylo to už jen o branku. No a vyrovnávací branka přišla o další 2 minuty později, když Vacek dával míč před bránu, kde nikdo netečoval a nepříjemný míč skončil za naším brankářem. Poté jsme se z toho otřepali a vzal to na sebe Průcha, který se svou typickou akcí obtočil kolem beků Pohárovky a zamířil pěkně k tyči. Poté jsme zodpovědně bránili a Pohárovku do velkých šancí příliš nepouštěli. Naopak jsme sami vyráželi do breaků, které jsme ale špatně řešili a nedokázali z nich skórovat, což nás nakonec mrzelo, protože Pohárovce se v závěru podařilo srovnat, když centr Zadražila smolně tečoval Pokorný a bylo to 4:4.

Sice jsme neprohráli, ale remíza pro nás moc neřeší.  Nicméně stále máme boj o medailové pozice otevřený. Pohárovka nastoupila v nejsilnějším složení, co dala tuto sezonu dohromady, a tak ten bod bereme. V příštím zápase narazíme na Klasiky a tento zápas hodně napoví o konečném umístění.

Branky: Michálek 2, Trojánek, Průcha A.

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Jurnečka L., Trojánek L., Michálek V., Průcha A., Pokorný R., Příhoda M.

O.L.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011