top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým si pojistil záchranu nad oslabeným Bumerangem

27.05.2014

Starlet „A“ - Bumerang 12:2 (3:1)

V dalším záchranářském utkání jsme se utkali s Bumerangem, který jsme měli na dostřel. Případná výhra nás mohla jednoznačně zachránit. Navíc před zápasem Bumerang opustil jejich stěžejní hráč, Dan Kavka, který odešel do Some Vysočina Prachárny „A“, a to nám před zápasem docela nahrálo.

Samotný zápas byl hlavně ovlivněn tím, že soupeř se sešel pouze se čtyřmi hráči v poli, což nám situaci dost ulehčilo. Brzy jsme se dostali do vedení, když se trefil Cejpek. Měli jsme i další šance, ale ty zůstaly nevyužity. Bumerang nás překvapil v první půli pouze jedno, když využil dlouhého nakopu od brány a nedorozumění obrany s brankářem a srovnal na 1:1. Do konce první půle jsme ale zabrali, když nejprve Lapeš O. střelou překonal brankáře soupeře a tečku dal za první půlkou Krejčí.

Ve druhé půli už jsme převzali zápas do svých rukou. Bumerang to měl ve čtyřech velmi těžké a začal inkasovat jednu branku za druhou. Zápas byl zcela v naší režii a závěr zápasu se už pak jen dohrával. Nakonec jsme jednoznačně vyhráli 12:2 a získali velmi důležité 3 body, které nás posunulo k záchraně.

Důležitý zápas jsme tak bez problémů zvládli a nakonec i díky prohře Plastomy jsme se v soutěži zachránili, což byl prioritní cíl. V dalších zápasech by to ale chtělo nějaké další body a posunuli se alespoň ke středu tabulky, aby soutěž dopadla lépe, než je teď.

Branky: Michálek 3, Krejčí 3, Lapeš 2, Cejpek 2, Paiskr, Kubala
Sestava: Měrtl, Lapeš, Matějíček, Průcha, Paiskr, Kubala, Krejčí, Cejpek, Michálek

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011