top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka pokračuje ve své spanilé jízdě Jarní sezonou.

15.05.2014

Starlet „B“ - FK Stavgaz Jihlava 3:2 (1:1)

V letošní velmi dobře rozehrané sezoně jsme chtěli potvrdit minulý bodový zisk i proti Stavgazu, i když nás nečekalo vůbec nic lehkého.

V první půli se hrálo velmi opatrně, ale o něco fotbalovějším dojmem působil náš tým, který si připsal více šancí, ale dlouho se nemohl nikdo prosadit. Soupeř také měl pár náznaků, ale naše obrana fungovala dobře, když něco propadlo, tak vše stačil hasit Filsak. Nakonec se nám jedna akce povedla, když se Lapeš O. uvolnil na středu a poslal nezištnou přihrávku na Paiskr, který zakončoval do prázdné branky. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, když se Lapeš O. uvolnil na levé straně a poslal svoji technickou střelu „šídlem“ pouze do tyče. Zbytek první půle jsme se soustředili na obranu a soupeře do ničeho nepouštěli. V samotném závěru jsme ale udělali velkou chybu v rozehrávce a soupeř v posledních vteřinách srovnal.

Do druhé půle jsme nastoupili také lépe, ale soupeř pozorně bránil a do velkých šancí nás nepouštěl, to samé se dělo i na druhé straně. Jako první se nakonec ujala šance soupeře, který opět využil našeho zaváhání v rozehrávce a poprvé se ujal vedení. O chvilku později mohlo být hůře, ale Filsak vytasil svůj nejdůležitější zákrok v utkání. Poté jsme upravili střídání a nechali na hřišti silnou sestavu, což se vyplatilo. Nejdříve Lapeš O. přes polovinu hřiště technickou ranou srovnal, když využil výborného clonění Švaříčka před golmanem soupeře. To ale nebylo ze zápasu vše, protože po jednoduché kombinaci se sám před golmanem stavgazu objevil nikým nehlídaný Buček a svoji střelu zkušeně uklidil do sítě, a jak se později ukázalo, šlo o branku vítěznou, protože do konce zápasu už žádná šance na obou stranách k vidění nebyla.

Připsali jsme si tedy zaslouženě další 3 body, které nás katapultovaly na druhou pozici s jednobodovou ztrátou na prvního. Hra nebyla špatná, ale příště se musíme vyvarovat úplně zbytečných chyb, které soupeř zbytečně trestá a situaci nám zbytečně ztěžuje.

Branky: Lapeš O., Paiskr, Buček
Sestava: Filsak, Lapeš O., Lapeš J., Švaříček, Záškoda, Kahoun, Drtina, Matoušek, Zamazal, Paiskr, Buček

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011