top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Juniorka poprvé v historii vyhrála derby s FC Březinky se vrací

25.04.2014

Starlet „B“ - FC Březinky se vrací 3:2 (1:0)

V dalším zápase jsme se utkali s Březinkami, které jsme dosud nikdy neporazili, a tak o motivaci bylo postaráno již před zápasem.

Samotný zápas začal poměrně opatrně. Šancí příliš vidět nebylo, a když se nějak naskytla, tak ji pochytala bezchybní brankáři. O něco málo více ze hry jsme ale měli, což se nám nakonec podařilo potvrdit i gólově, když se nenápadnou a překvapivou střelou prosadil Švaříček a poslal nás do vedení 1:0. Tímto výsledkem nakonec i první půle skončila.

Druhá půle byla hlavně o tom, že jsme chtěli udržet vedení a urvat cenné 3 body, které by nás posunuly tabulkou výše. To se nám nakonec dařilo, když jsme se po vlažném začátku dostali do vedení 2:0, když se po krásné kombinaci po ose Lapeš O.– Buček, trefil do odkryté klece Paiskr. Bohužel vedení jsme příliš dlouho neudrželi, protože soupeř zvýšil úsilí a po sérii odrazů se dostal až k zakončení a snížení na 2:1. Poté se hrál vyrovnaný fotbal a branka mohla padnout na obou stranách. Nakonec se to podařilo prvně nám, když se prosadil střelec zápasu Paiskr, který utekl obraně soupeře a přesně zakončil rychlý break. Březinky se poté snažily zápas zdramatizovat, ale naše pozorná obrana jim dovolila už pouze snížit, když se šťastně prosadil střelou mezi nohy brankáře Filsak.

Čtvrtý zápas jsme zvládli na výbornou, když jsme porazili neoblíbeného soupeře a nečekaně se posunuli na 3.místo. Už nám chybí pouhé 3 body, abychom si zajistili účast v 6.lize i příští rok. Navíc se nám daří a výsledek této sezony může být hodně zajímavý. Uvidíme co nám nabídnou další utkání.

Branky: Paiskr 2, Švaříček
Sestava: Filsak: Lapeš O., Lapeš J., Švaříček, Matoušek, Kahoun, Záškoda, Drtina, Paiskr, Buček, Zamazal

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011