top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým v souboji s nováčkem dotahoval skóre

15.04.2014

Starlet „A“ - MKM Dobronín 4:4 (1:2)

Za velmi deštivého počasí jsme nastoupili v dalším zápase proti MKM a potřebovali jsme uhrát 3 body, abychom se tabulkou posunuli o něco výše. Bohužel už před zápasem bylo jasné, že pro zranění nebo nemoc nemůžou nastoupit Paiskr, Krejčí a Fišer. To pro nás nebyla snadná situace, protože tito hráči jsou pro nás velmi důležití.

Samotný zápas jsme začali špatně, už v 10. minutě jsme prohrávali 2:0, když jsme před tím neproměnili jasnou gólovou a hlavně bych taky přikládal důvod tomu, že na zápas, který začíná v 19:00, přijde polovina hráčů v 19:05 a bez solidní rozcvičky jít do zápasu fakt nejde!! O tomto úvodu se hra srovnala a začali jsme mít šance i my. Bohužel se ujala pouze jedna, když Dvořák snížil na poločasových 1:2.

Ve druhé půli jsme šli za jasným cílem, utkání zlomit. Začali jsme mírným náporem, ale naše koncovka byla opravdu tragická. Jak to tak bývá, přišel trest, po velké chybě při rozehrávce nám soupeř utekl do situace 2 na gólmana a opět jsme prohrávali o 2 branky. Na to jsme stačili zareagovat, když se trefil přesně k tyči Matějíček. Dále jsme pokračovali ve vysokém tempu, ale branku ne a ne vstřelil. Znovu tedy přišel trest, když jsme se špatně vrátili a soupeř z breaku utekl na 2:4. To nás trošku srazilo, ale zbraně jsme nesložili, protože za nedlouho na 4:3 snížil pěknou střelou Michálek a nakonec se nám podařilo vyrovnat i díky šťastné teči po střele Lapeše. Do konce zápasu se oba týmy už neprosadily, i když týmy měly šance, tak už žádná branka k vidění nebyla a zápas skončil 4:4.

Bohužel nám tedy zápas nevyšel podle představ, což je pro vývoj tabulky trošku problém, ale zdaleka není nic rozhodnuté. Největší problém byl v již zmiňované před zápasové přípravě, špatném střídání, neproměňování velkých šancí a špatném bránění. Toto musíme příští zápasy zlepšit, jinak proti silnějším soupeřům mít moc šancí nebudeme.

Branky: Dvořák, Matějíček, Michálek, Lapeš
Sestava: Měrtl, Lapeš, Průcha, Matějíček, Kubala, Michálek, Matoušek, Dvořák

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011