top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Ve vyrovnaném uktání doplatil A-tým na koncovku

10.04.2014

Starlet „A“ – AMC Trans 3:5 (2:3)

V dalším zápase první ligy jsme se utkali s AMC Trans. Tento soupeř nabral po postupu solidní tempo, a tak nás nečekalo nic jednoduchého.

Před zápasem jsme měli menší problémy se sestavou, tak jsme do brány povolali novou akvizici Martina Měrtla, který přišel na hostování z Mokovu. A taky se pod dlouhé době objevil Patrik Fišer. Naopak zranění, rodinné důvody a pracovní povinnosti znemožnily účast Michalu Krejčímu, Kubovi Šebestovi, Jirkovi Matouškovi a Marku Matějíčkovi. Nejhorší je ovšem zpráva od Milana Žáka, který si přivodil v předchozím zápase těžké zranění a ukončil fotbalovou kariéru. Přejeme mu teda hodně štěstí a zdraví do fotbalové penze.

Samotný zápas začal poměrně vlažně, ale nakonec se na první branku nemuselo čekat příliš dlouho, když se tvrdou ranou prosadil Roman Dvořák. Bohužel AMC zápas otočili, když využili naší nepozornosti při rohu a také špatného bránění při rohu. Ovšem vedení AMC netrvalo příliš dlouho, když srovnal po individuální akci Pavel Kubala na 2:2. Bohužel do konce první půle jsme ještě jednou inkasovali a prohráli první půli 3:2. Ve druhé půli tak byl úkol jasný, utkání se pokusit otočit. To se nám úplně nepovedlo. Roman Dvořák srovnal téměř ihned po začátku druhé půle na 3:3 a bylo znovu vše otevřené. Bohužel jsme si zápas zkomplikovali sami, když jsme selhali ve vyložených šancích, kdy jsme nebyli 2x schopni trefit 2x prázdnou bránu. Jak to tak bývá, tak přišel trest. Opět nepokrytý roh posadil soupeře opět do vedení. Po té jsme se snažili opět srovnat, ale už to byla spíše křeč. Nakonec AMC Trans dalo ještě jednu branku, když tvrdá střela soupeře skončila na tyči a posléze se odrazila od zad brankáře do brány. Prohráli jsme teda 5:3.

Zápas jsme neodehráli špatně. Byl to hodně vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovali maličkosti. Bohužel nás stálo body neproměňování ani těch největších šancí. Naopak AMC toto zvládalo lépe a se štěstím vyhrálo.

Určitým pozitivem je velmi kvalitní výkon brankáře Měrtla a výkon Patrika Fišera, kteří nám můžou v příštích zápasech velmi pomoct.

Branky: Dvořák 2, Kubala
Sestava: Měrtl, Lapeš, Průcha, Paiskr, Dvořák, Michálek, Fišer, Kubala

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011